Egy ideje már tölt fel főzős videókat Brooklyn Beckham, amik általában nagy felháborodást keltenek. Most egy egészen egyszerű receptet mutatott, mégsem sikerült vele sikert aratnia. 

Felháborodtak az emberek Brooklyn Beckham pazarlásán

Brooklyn a Chosen Foods márkával együttműködve készített egy videót, amiben csirkét sütött. A húst először tejbe áztatta, majd panírozta, végül pedig avokádóolajban kisütötte. Azt mondta, hogy szereti ezt az olajat, mert különösen finom lesz benne a csirke. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@brooklynpeltzbeckham által megosztott bejegyzés

A videóban rengeteg tejet és olajat használt fel, miközben csupán két csirkét sütött ki. A felvétel feldühítette az embereket, és nagyon sokan leírták neki, hogy ilyen pazarlást még nem láttak. Brooklyn kiöntött egy egész üveggel a 25 dolláros avokádóolajból, amit sokan kritizáltak.

Ez nagyon sok olaj

– panaszkodott az egyik követője. 

Vannak emberek, akik éheznek a világon – körülbelül 20 emberre elegendő olajat és tejet használtál fel. De ezt nem is értheted

– kritizálta egy másik internetező. 

Wow ez a sok alapanyag két darab csirkehúshoz!!!

– üzente egy másik dühös internetező. 

Brooklyn nem kommentálta az esetet, de nem ez az első alkalom, hogy ilyen és ezekhez hasonló dolgokat írnak neki. 

Nem először kritizálják 

Brooklyn 2021-ben indította el a Cookin’ With Brooklyn nevű sorozatát, amivel már az elején rengeteg dühös reakciót szerzett. Sokan kritizálták, hogy egy 62 fős csapat kell a videók gyártásához, és nagyon sok alapanyagot pazarol. 


Via