Hatalmas titokról rántotta le a leplet Brooklyn Beckham! David Beckham csemetéje ugyanis elárulta, ő már bizony készen állna a családalapításra, de azt is hozzátette, akkor fognak gyermeket vállalni a feleségével, amikor Nicola is készen áll rá. 

Szeretne apa lenni 

Victoria és David Beckham fiát kimondottan motiválja a gondolat, hogy fiatal édesapa legyen, ennek pedig nyilvánvalóan az az oka, hogy őt is viszonylag fiatlon vállalták a szülei – mindössze 24 és 23 évesek voltak –, Brooklyn pedig minden bizonnyal szeretne a nyomdokaikba lépni. 

Azt hiszem, sokszor elmondtam, hogy nagyon izgatott vagyok attól a gondolattól, hogy apa lehetek (...) Az apám fiatal volt, amikor megszülettem, és annyira jó volt, mert így minden együtt tudtunk csinálni 

– árulta el Brooklyn, akinek a családja rendkívül összetartó. 

Imádja a feleségét 

A srác korábban arról is beszélt, hogy megfogadta édesapja házassági tanácsait, melyeket David azelőtt adott neki, mielőtt elvette volna feleségül Nicolát. 

Mindig igyekszem őt boldoggá tenni. Mindent megteszek annak érdekében, hogy boldoggá tegyem őt. Apám adta nekem ezt a tanácsot 

– magyarázta Brooklyn a Popsugarnak. 

Nem sürgeti 

Brooklyn és Nicola 2022 áprilisában mondták ki a boldogító igent, egy pazar ceremónia keretein belül, a flordiai Palm Beach-en. Azóta hatalmas boldogságban élnek együtt, mostanra pedig már a gyermekvállalás gondolata is felmerült kettejük között. 

Az az álmom, hogy egy kis Peltz Beckham szaladgáljon. Ennek ellenére nem szeretném siettetni Nicolát. Akkor lesz babánk, amikor ő is készen áll rá 

– árulta el Brooklyn. 

Nagy családról álmodnak 

A 28 éves Nicola egyébként szeretne gyereket, sőt egy 2022-es interjúban arról beszélt, nagy családról álmodoznak. Saját gyermeiken túl gondolkodnak az örökbefogadáson is, sőt azt sem tartják kizártnak, hogy akár 10 gyermeket neveljenek. Nicola maga is nagy családban nőtt fel, hiszen a színésznőnek hét testvére van. Mindennek ellenére valószínűleg a fiatal tehetség egyelőre a karrierépítésre szeretné helyezni a hangsúlyt, ám férje úgy tűnik mindenben támogatja, a baba pedig tényleg akkor fog érkezni, amikor már Nicola is felkészült rá. 

(via)