Vasárnap volt apák napja, az eseményről pedig Bruce Willis családja is megemlékezett. Demi Moore és Emma Willis is igazán megható üzeneteket tettek közzé. 

Szívszorító üzeneteket küldtek Bruce Willisnek

A színész tavaly vonult vissza, miután afáziával diagnosztizálták, később pedig kiderült, hogy frontotemporális demenciában szenved. A család a szomorú diagnózist egy közös bejegyzésben jelentette be, és elárulták, hogy azon lesznek, a lehető legnagyobb szeretetett és törődést megadják Bruce Willisnek. A család nagyon összetartó, így rengeteg időt töltenek együtt, és a családi ünnepeken is összegyűlnek.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Apák napja alkalmából Demi Moore is megosztott egy kedves emléket, a fotón a színész látható a gyerekeikkel. A fotó még évtizedekkel ezelőtt készült, hiszen a lányok még kicsik voltak. 

Örökké hálás leszek neked, BW, hogy ezt a három gyönyörű lányt kaptam tőled. Szeretünk! Boldog apák napját!

Nem Demi Moore volt az egyedüli, aki megható poszttal köszöntötte a színészt. Bruce jelenlegi felesége, Emma szintén közzétett egy bejegyzést, amiban köszönetet mondott, amiért Bruce megtanítja a közös gyerekeiket, a szeretetre, nagylelkűségre, együttérzésre. 

Boldog apák napját a legjobb apának, akit ismerek, és aki mindig egy hatalmas ajándék lesz a családunk számára.

Többször beszéltek már a betegségről 

Bruce betegségéről gyakran beszélnek, főként Emma szokott különféle videókat feltölteni. Elárulta, fontosnak tartja, hogy az emberek megismerjék a betegség tüneteit, kezelését. Szeretné felhívni a figyelmet demenciára, mert úgy érzi kevés szó esik róla. 


Via