Július 18-án volt apák napja, az alkalomról Bruce Willis családja is megemlékezett. Demi Moore egy régi fotót töltött fel, Emma Willis pedig megható sorokkal mondott köszönetet a férjének. Rumer Willis szintén posztolt az Instára, ő két különleges fotóval kedveskedett.

Aranyos fotó készült Bruce Willisről és az unokájáról

Rumer két hónappal ezelőtt szült, és már a várandóssága alatt sokat beszélt arról, hogy a szülei mennyire izgatottak. Elárulta, hogy mindketten nagyon várják már a pillanatot, amikor találkozhatnak az unokájukkal. Demi Moore az elmúlt időszakban több fotót is megosztott, például bepillantást nyerhettünk a szülés perceibe. 

Bruce és Demi legidősebb lánya gyakran oszt meg fotókat a kislányról, most apák napja alkalmából pedig több felvételt is posztolt. Az elsőn Bruce kezében van az unokája, a másodikon hárman szerepelnek, a többin pedig Derek, Lou édesapja látható. A celeb a következőket írta a fotóhoz. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

Életem hátralévő részében kincsként fogom őrizni azt a látványt, ahogy ma apa megfogta a lányomat. A kedvessége és az iránta érzett szeretetet olyan tiszta és gyönyörű volt. Papa olyan szerencsés vagyok, hogy te vagy nekem és Lou is. Köszönöm, hogy te vagy a legbolondosabb, legszeretőbb, legmenőbb apuci, akit egy lány kívánhat magának. Te vagy a legjobb lányos apa a játékban. 

A rajongók imádták a fotókat, különösen nagy kedvenc lett a második kép, ahol Lou édesen néz a színészre. 

Bruce Willis állapotáról gyakran beszél a családja

Tavaly jelentette be a család, hogy Bruce Willis visszavonul, mert afáziával diagnosztizálták. Később kiderült, hogy valójában frontotemporális demenciában szenved. A diagnózis elszomorította a családtagokat, ugyanakkor legalább már tudják, hogy mivel állnak szemben. 

Az elmúlt időszakban Emma Willis, a színész felesége többször beszélt a betegségről, szeretné, ha minél többen megismernék a tüneteket. 


Via