Néhány napja beszámoltunk róla, hogy Camila Cabello és Shawn Mendes a Coachella Fesztiválon úgy turbékoltak, mintha sosem szakítottak volna. A rajongók szó szerint megőrültek, amikor meglátták, hogy a két kedvencük újra egymásra talált. Nos, most kiderült, hogy hányadán állnak egymással jelenleg. 

Bad news: nincsenek együtt

A Page Six jelenlegi információi szerint egy bennfentes azt mondta, hogy Camila és Shawn továbbra is barátok, és nagyon szeretik egymást, de nem jöttek össze újra. 

A szakításuk óta is tartották egymással a kapcsolatot, és eldöntötték, hogy a Coachella Fesztiválon találkoznak

- mondta a névtelen informátor a lapnak.

Kiderült, hogy a csók valószínűleg csak egy egyszeri alkalom volt, ugyanis az este folyamán mindketten jól érezték magukat, és csak megtörtént. 

Camila Cabello kicsit mást mondott

Érdekesség azonban, hogy nemrég egy paparazzi kamerára veszi, amikor megkérdezi az énekesnőt, hogy újra együtt vannak-e az exével. 

Camila, újra együtt vagytok?

- teszi fel a kérdést a lesifotós.

Igen

- mondta mosolyogva Camila Cabello, miközben a barátaival sétált az autójukhoz.

A felvételen Shawn Mendes is ott van.

Nos, izgatottan várjuk, hogy kiderüljön, mi is van közöttük. Az azonban biztos, hogy a rajongók inkább szeretnék azt hinni, amit Camila mondott, és imádnák, ha a pár újra közösen posztolna az Instára! ❤️‍🔥

Shawn Mendes szerelmi élete állandóan téma

Shawn Mendes néhány hónappal ezelőtt sokkolta az internetet, amikor nagyon úgy tűnt, hogy az 51 éves csontkovácsával alkot egy párt. Néhány hete pedig felröppent a pletyka, hogy Sabrina Carpenter énekesnővel randizgat. Ezt az információt az énekes egy interjúban is megcáfolta.

Via