Merry Christmas – írja Shawn Mendes az alábbi videóhoz. A 24 éves énekes nem hazudtolja meg kanadai származását, mert az alábbi felvétel tanúsága szerint nem érzi úgy a hideget, mint mi, akik kevésbé közel élünk a sarkkörhöz.

A poént nem fogjuk előre lelőni, de meg szeretnénk győzni, hogy mindenképpen muszáj alább a play gombra kattintani: a következő videó úgy kezdődik, hogy Shawn Mendes egy haverjával a havas tájban egy félig befagyott folyó partjára ér. Mondjuk ha ezt a címmel összerakod, akkor már nyilván nem nehéz kitalálni, mi történik a következő Instaposztban.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Szóval a szívtipró Shawn Mendes és haverja vettek egy jeges fürdőt karácsony alkalmából, belefeküdve a zajló patak vizébe.

Nagyon hideg!

– kapjuk meg a helyzetjelentést a vízhőmérsékletről, de Mendes egyáltalán nem úgy mondja ezt, mint ahogy mondjuk te mondanád hasonló körülmények között.

Amikor kiszáll a vízből, hozzáteszi, hogy:

semmit nem érzek. Ez nagyon jó volt.

Ebből az első felét a könnyebb elhinni.

Mindenesetre kíváncsiak lennénk, hogy a fürdésnek az lehetett-e az apropója, hogy Shawn Mendes most találta meg a cikkünket, ami arról szól, hogy a jéghideg víztől jobb a szex.

Via