A Riverdale két sztárja, Cole Sprouse és Lili Reinhart évekig egy párt alkottak, de a kapcsolatuk alatt többször szakítottak. A két színész végül 2020-ban mondott búcsút egymásnak végleg. 

Akkor békésnek tűnt az elválás

3 évvel ezelőtt Cole Sprouse egy Instagram-posztban jelentette be, hogy véget ért a kapcsolatuk. A színész később egy interjúban is minden jót kívánt az egykori szerelmének, valamint azt mondta, hogy szerencsés, amiért vele lehetett. Lili Reinhart szintén nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy nehéz volt feldolgoznia a szerelmi csalódást, mert a pandémia miatt kénytelen volt szembenézni az érzéseivel. 

Kárt tettek egymásban

Nagyon nehéz volt. Tudom, hogy kárt tettünk egymásban

- mondta nemrég Cole Sprouse a Call Her Daddy című podcast műsorban.

A népszerű színész azt is elmondta, hogy szinte az összes exbarátnője megcsalta a kapcsolatuk alatt. Egyelőre azt nem tudni, hogy ezt az állítást a Riverdale színésznőjére is értette. Az érdekesség, hogy néhány évvel ezelőtt egy olyan pletyka kapott szárnyra, miszerint Cole Sprouse volt a hűtlen a kapcsolatukban, de ezeket az állításokat Lili Reinhart később megcáfolta. 

Érzelmileg csaltak meg, az első barátnőm pedig fizikailag is. A mostani kapcsolatom megmutatja, hogy mi az igazi bizalom és elköteleződés. Én sem voltam a legjobb partner korábban, és szent sem voltam

- mondta az interjúban a népszerű sztár.

Boldog kapcsolatban él

A csúnya szakítás után Cole egy kanadai modell, Ari Lou Fournier oldalán találta meg a boldogságot. A pár 2021 januárja óta alkot egy párt. A kapcsolatukba ritkán engednek betekintést, de azért néhány közös fotót posztoltak már az évek alatt. A közösségi médiából az is kiderült, hogy gyakran lógnak együtt Cole tesójával, Dylan Sprouse-zal és a szerelmével, Palvin Barbival!

Via