Georgina és Cristiano Ronaldo kapcsolata sok megpróbáltatáson ment keresztül. A nehéz időszakban egymás támogatták, most mégis azt pletykálják, válságban a kapcsolatuk. 

Egyre furcsább hírek jelennek meg Georgina és Ronaldo kapcsolatról

A páros nehéz éven van túl, 2022-ben születtek ikreik, de a kisfiú röviddel a szülés után meghalt. Csak a kislányuk élte túl, ő a napokban ünnepelte az első születésnapját. Az elmúlt hónapok mindenki számára megterhelőek voltak, erről többször is meséltek. 

Georgina azt nyilatkozta, a focista mindenben támogatja. Az Instagramon is úgy tűnik, a páros között nagy a harmónia, de a portugál hírportálok szerint ez csak álca. A valóságban komoly problémáik vannak, legalábbis erről számolt be a CMTV portugál csatorna. 

Ronaldo jelenlegi viselkedése két dolgot mutat: személyes élete nem túl boldog, és egyre jobban eltávolodik az édesanyjától. Ronaldo nem boldog. 

Az ismerősök szerint több probléma is van a kapcsolatukban, az egyik, hogy Ronaldo szerint Georgina sok esetben komolytalan. Bizonyos dolgokat nem vesz elég komolyan és néha teljesen elrugaszkodik a valóságtól, ezt pedig a focista egyre nehezebben kezeli. 

Volt, aki megvédte Georginát 

A portugál televíziókban egyre gyakoribb téma Gio és Ronaldo kapcsolata. Sokak szerint csak szeretnék fenntartani a látszatot. Ennek ellenére voltak, akik cáfolták a pletykákat, és elmondták minden rendben van köztük, boldogok és nagyon szeretik egymást. 


(via)