A szombati Dancing with the Stars adása mindenkit meglepett, Csobot Adél produkciójának ugyanis azóta is csodájára járnak. Senki nem is sejtette eddig, hogy valójában iszonyú titkot őriz. 

Első helyen végzett Csobot Adél és Hegyes Berci

Könnyed, profi, pontos - nagyjából ezek jellemezték Csobot Adél és Hegyes Berci első adásos produkcióját, ahol jive-ot táncoltak. Úgy tűnt, mintha két profi táncos állt volna össze, pedig Csobot Adél is rengeteg kudarcot átélt a folyamat alatt, sőt, egy sérülés is beárnyékolta a felkészülést.

A páros azonban eddig nem beszélt róla, csak az este végén voltak hajlandóak elmondani, ugyanis nem szerették volna, ha a sérülés vált ki szimpátiát, együttérzést a nézőkből. Úgy döntöttek, titokban tartják, hogy egyáltalán nincs minden rendben. 

Veszélyben volt a produkciójuk

Tudatosan nem beszéltünk róla, mert annyira rossz, amikor az ember felkészül, és rögtön már úgy kezdi, hogy amúgy le vagyok sérülve. Szóval ez volt az utolsó, amit bárkinek is el akartunk volna mondani. De amúgy tényleg az van, hogy iszonyúan megsérült a bordám és a bordaközi izmaim egy emelés során

— kezdte Csobot Adél, akitől Hegyes Berci át is vette a szót. 

Nem egy konkrét emeléskor. Sokszor, ahogyan rosszul érkeztél újra és újra, és akkor elkezdett fájni, majd mégjobban fájni. 

Csobot Adél meg is erősítette partnere szavait:

Igen, igen. Megütődött, aztán ismét, ismét, és a végén már annyira, hogy nem tudtam eltáncolni a koreográfiánkat. Úgyhogy ezért is volt ez ennyire fontos. 

Hegyes Berci szerint igazi eufória volt, amit éreztek a sikeres produkció után:

Igen, az, hogy két napig nem tudtuk eltáncolni, majd most ennyire jól, ez egyszerűen eufórikus.