Az X-faktor 11. évada is finishbe érkezett, már ami a top12 kiválasztását illeti. Ahogy pedig fogynak a versenyzők, a feszültség egyre csak nő. 

Herceg Erika tervét a saját versenyzője húzta át

Tegnap este két fordulót is láthattunk az X-faktor 11. szériájában. Először a csoportos feladatban bizonyítottak a versenyzők, elég vegyes minőségben. Egyesek még mindig a papírlapot szorongatva léptek fel a színpadra, mások könnyed magabiztossággal, pontosan énekelve bizonyították be, hogy nincs kérdés. 

A fekete leves csak ezután jött: kiválasztani, melyik versenyző kihez kerül. Viták és indulatok voltak bőven, a zsűri tagjai többször is egymásnak estek azt bizonygatva, ki lenne alkalmasabb az egyes versenyzők fejlesztésére. 

Mikor végre kialakultak a csapatok, bele is vágtak a nézők nagy kedvencébe, a székes feladatba. Tegnap este Herceg Erika mentoráltjai küzdöttek meg egymással, és az énekesnő az első percben tudta: szeretne egy lánycsapatot. El is képzelte, melyik három versenyzővel valósítja majd ezt meg. 

Nagy Melissza nemet mondott Herceg Erikának 

Már a feladat előtt elmondta, hogy biztos benne, hogy mindhárman nyitottak lesznek a csapattá válásra, ám ekkor jött a sokkoló pillanat: az egyik versenyző úgy döntött, ha szólóban nem lehet, akkor nem kívánja folytatni a versenyt. 

Herceg Erika győzködte, kérlelte, hogy bízzon benne, de Nagy Melissza hajthatatlan volt, megköszönte a lehetőséget és távozott. 

Én úgy indultam ebbe a műsorba, hogy szólóénekesként szeretnék helyt állni. Nem szeretném így folytatni

— mondta Nagy Melissza. 

A maradék két lány, akik immár duó, Nicuta Andreea Nicoleta és Zopcsák Hanga viszont bejutottak a mentorházba.

Videón a felkavaró percek: