A Vaják egykori sztárjára, Henry Cavillra alaposan rájár a rúd, hiszen amellett, hogy nem ölti többet magára a Geralt szerepét, Suparman köntösét is vissza kellett adnia. Most pedig újabb kellemetlenség érte a színészt, ugyanis azt pletykálják róla, toxikusan viselkedett a Vaják forgatásán a nőkkel. Állítólag a sorozatból való kirúgásának is ez a valódi oka. 

Mérgező viselkedés

A Vaják sztárjáról most ugyanis több, sötét pletyka kezdett el keringeni, melyek szerint  Henry Cavill  nőkkel szembeni viselkedése több, mint megkérdőjelezhető. Egyes beszámolók szerint ugyanis a színész mérgezően viselkedett több hölggyel is, végső soron pedig ezért búcsúztak el tőle a Vaják készítői. Egész pontosan azzal vádolják, hogy tiszteletlenül bánt a női írókkal, a rendezővel, valamint a produkciós csapat több tagjával is. 

Nem szexuális zaklatás

Azonban csak, hogy világos legyen: Cavillt nem szexuális zaklatással vádolják, hanem kifejezetten azzal, hogy mérgezően bánt a nőkkel. Lenézően, lekezelően, figyelmen kívül hagyva, hogy milyen pozíciót töltenek be a produkciós csapatban. Többen úgy vélték a színész viselkedésének köze lehet ahhoz, hogy videójáték függő, úgy gondolják, hogy a mérgező játékkörnyezetből hozta magával ezt a viselkedésmintát. 

Eleinte minen rendben volt

Továbbá a pletykák szerint nem mindig volt ez így, Cavill az első évad forgatása során még teljesen „normális” volt, a második és harmadik szezon forgatásakor változott meg minden. Cavillt azzal is vádolják, hogy megváltozatta a sorozat forgatókönyvét úgy, hogy azt nem is jelezte az íróknak. 

(via)