Az American Idol című tehetségkutató műsor nézői alaposan felháborodtak, szerintük Katy Perry nagyon csúnyán bánt az egyik jelentkezővel. 

Durva dologgal vádolják

Az emberek most egyenesen zaklatással vádolják a popsztárt, állítják, elképesztően negatívan viselkedett a műsorba jelentkező 25 éves,  háromgyermekes anyával, Sara Bethe Liebe-vel. Az énekesnő a rajongók szerint ízléstelen megjegyzést tett a fiatal anyukára, ugyanis hangosan félbeszkította őt, és azt kérdezte: 

Ez az álmod? Ha nem ez az álmod, akkor lehet el kellene menned, mert sok álom van még mögötted (ezzel vélhetően a többi jelentkezőre utalt) Többre van szükségünk, énekeld úgy, mintha ez lenne az új álmod 

– mondta az énekesnő Sara-nak, aki második próbálkozásra olyan jól teljesített, hogy a zsűri elismerését is kiérdemelte. Elmondása szerint azonban majdnem elájult a színpadon azt követően, hogy Katy Perry durván beszólt neki. 

Kiakadtak a nézők 

Az énekesnő kemény kritikája a nézőknek sem volt szimpatikus, többen a Twitteren adtak hangot a nemtetszésüknek. 

Katy Perry megszégyenítette Sara-t... 

– írta az egyik felhasználó. 

Nagyon nem tetszik, ahogy Katy Perry bánt Sara Beth-vel az American Idolban 

– fogalmazott egy másik. 

Nem igazán szoktam tévét nézni, de pont azon a csatornán volt a tévém, ahol az American Idol fut. Amit láttam az nagyon nem tetszett, nem volt helyes, Katy Perry zaklatta azt a lányt 

– közölte egy harmadik. 

Undorító volt, ahogy Sara Beth-vel bántál 

– üzente egy negyedik twitterező. 

(via)