Sokkolta a rajongókat a hír, hogy Justin Bieber fél arca lebénult. Állapotáról Instagramon számolt be, miután elkezdte lemondani a koncertjeit. 

Videójából kiderült, hogy az énekes Ramsay-Hunt szindrómában szenved, ami egy vírusos betegség. Emiatt a sztár arcának jobb oldala teljesen lebénult, valamint nem tudja mozgatni az orrát, a jobb szemével nem tud pislogni és még mosolyogni sem képes. 

Justin most teljes erejével a gyógyulására koncentrál, ezért több fellépését is elhalasztotta. A júniusi, illetve a július eleji koncertek így már egészen biztosan elmaradnak, a továbbiakról azonban még nem lehet biztosat tudni. Ez pedig azt jelenti, hogy az augusztus 12-i  Szigetes fellépése is veszélybe került, hiszen közel sem biztos, hogy sikerül addigra száz százalékosan rendbejönnie.

Mivel az énekes most először lépne fel Magyarországon, érthető, hogy minden itthoni rajongó bepánikolt. A jó hír viszont az, hogy az eddig lemondott koncerteket is megtartják egy későbbi időpontban, így ha a Sziget Fesztiválra nem is gyógyulna meg az énekes, egészen biztosan bepótolja a fellépését.

Via