Elon Musk és édesapja viszonya valószínűleg tovább romlik, miután olyan jelzőkkel illette  a SpaceX vezetőjét, amelyek igen mély sebeket tudnak okozni. 

Nem Elon Musk a kedvenc gyerek

Errol Musk a Kyle és Jackie O rádióműsor vendége volt hétfőn Ausztráliában, ahol megdöbbentő dolgokat mondott fiáról. Elárulta, hogy ők hosszú évek óta foglalkoztak azokkal a munkákkal, amelyet Elon Musk csak sajátjának tekint.

Ezt követően annak is hangot adott, hogy neki nem Elon Musk a kedvenc gyereke, hanem a Tesla-vezér testvére, Kimbal, aki Errol számára maga az öröm és a büszkeség megtestesítője.

Nyilvánosan body shamingelte apja Elon Muskot

Errol Muskot Elon Musk legutóbbi görög nyaralásáról is kérdezték, mint kiderült, látta a fiáról készült képeket, és egyáltalán nincs elragadtatva tőlük. 

Elon nagyon erős testalkatú, és mellé még rosszul is eszik. Sürgősen le kell fogynia! Ajánlom neki a garcinia cambogia kivonatot, az jót tehet!

Errol Musk azt is elárulta, hogy egy egész autóparkkal rendelkezik, ám nincs egyetlen darab Teslaja sem. 

Hogy hova tovább romolhat még a két férfi viszonya az nagy kérdés, ám Elon Musk már korábban is elárulta, hogy apját okolja élete nagy traumái miatt, és utálja őt. 

Via