Már az is sokkolta a világot, amikor év elején kiderült, hogy Elon Musknak és Grimes-nak titokban megszületett a második gyereke. Főleg azért, mert 2021 decemberében, amikor a kislány világra jött, a páros már rég szakított.

Tudja überelni!

A legfrissebb hírek szerint 2021 novemberében is született titokban két gyereke a milliárdosnak, méghozzá az egyik alkalmazottjától! A Business Inseder szerezte meg azokat a dokumentumokat, amelyben Elon Musk és Shivon Zilis, aki egyik cégének felsővezetője, kérvényezik, hogy közös ikreik viselhessék a Musk nevet. 

A texasi bíróság pedig már jóvá is hagyta kérelmüket, így a kicsik a Zilis Musk vezetéknevet kapták, azonban keresztneveiket nem hozták még nyilvánosságra.

Kolléganője az édesanya

Shivon Zilis és Elon Musk egyébként már évek óta együtt dolgoznak, a tudósnő szakterülete a mesterséges intelligencia, és jelenleg a milliárdos által alapított Neuralink nevű neurotechnológiai cég egyik felsővezetőjeként tevékenykedik. Bár azt nem tudni, hogy pontosan milyen kapcsolat van közöttük, ugyanis arról soha nem lehetett hallani, hogy romantikus szálak fűznék őket egymáshoz, annyi bizonyos, hogy Elon Musk szakmailag elismeri Shivon Zilist, ugyanis őt tervezi a Twitter élére is állítani.

Kilencszeres édesapa

Elon Musk így már kilenc (!) gyerek apja! Első feleségével, Justine Wilsonnal ugyanis korábban öt gyerekük született (bár az azóta nemet váltó Vivian Jenna hallani sem akar apjáról), Grimes-tól pedig egy kisfia és egy kislánya van.

Via