A Trónok harca egyik legnépszerűbb színésznője, Emilia Clarke rendkívül nehéz éveket tudhat maga mögött. A sztárt először 2011-ben műtötték agyi aneurizmával, ám a betegséggel még hosszú évig küzdött. Most elárulta, mit élt át. 

Ez volt a legkínzóbb fájdalom 

- mondta egy brit tévéműsorban Emilia Clarke, de hozzátette, hogy sokat segített neki a Trónok harca, mert célt adott neki, hogy mihamarabb felépüljön, hiszen ott javában zajlottak a forgatások.

Sokáig tartott a felépülés

Habár a rajongók nem sokat érzékelhettek belőle, de hosszú ideig tartott, mire a színésznő felépült a betegségből. Emilia azt is elárulta, hogy valóságos csoda, hogy beszélni tud azok után, amin az agya keresztül ment. A sztár azért is hálás, amiért életben lehet, ugyanis az emberek nagyon kevés százaléka éli túl a betegséget, ráadásul nála két agyi aneurizmát is találtak. 

Többször műtötték

A színésznő még évekkel korábban mesélte el, hogy az első aneurizmáját 2011-ben fedezték fel, miután egy edzőteremben rosszul lett és azonnal műteni kellett. Az orvosok azonban találtak egy másik aneurizmát is, ami miatt állandó megfigyelésre szorult. Végül egy második műtétre is sor került, de nem sikerült ezért egy újabb operáció is szükséges volt, ahol a koponyáját is fel kellett nyitni. 

Via