Lily Collins Nyugat-Hollywoodban pihente ki magát, mielőtt visszatérnének Párizsba, hogy egy újabb Emily Párizsban évadot forgassanak. A pihenés helyett azonban pillanatok alatt egy bűnügyi nyomozás közepén találta magát.

Meglopták Lily Collinst

Lily Collins a hétvégén a Sunset Boulevardon található Edition Hotel luxus SPA-ba látogatott, ahol mielőtt átadta volna magát a pihenésnek, jegygyűrűjét és értékeit egy széfbe zárta. 

Amikor azonban a kezelésekről visszatért, és szeretett volna felöltözni, észrevette, hogy értékei eltűntek. Lily Collins nem maradt magára, a barátai, a SPA dolgozói és vendégei, és persze a színésznő rajongói azonnal nyomozni kezdtek, ennek köszönhető, hogy kifejezetten gyorsan kiderült, kit gyanúsíthatnak a lopással. 

Mint kiderült, többször is láttak a SPA-ban egy gyanúsan viselkedő nőt, aki már az előző napokban is odalátogatott, ezek szerint azért, hogy felmérje a terepet. Aztán kiderült, hogy a nő hamis iratokkal jelentkezett be a központba, ez pedig egy újabb gyanús jel volt a nyomozók számára, hogy valószínűleg nála lehet a színésznő jegygyűrűje. 

Hatalmas az Emily Párizsban sztárjának a kára

Azonban egyelőre nem sikerült elfogni a nőt, sőt, a trükkjeinek köszönhetően, még a pontos személyazonosságát sem sikerült megfejteni. Jelenleg csak a biztonsági kamerák képe alapján próbálják kideríteni, ki is lehet ő. 

Az adatok szerint, az eltűnt holmik értéke meghaladja a 10 ezer dollárt. Az Emily Párizsban sztárját 2020-ban jegyezte el Charlie McDowell rendező, az eljegyzési gyűrűt Irene Neuwirth egyedileg tervezte a színésznőnek.