Az Emily Párizsban stábja visszatér a 4. szezonra! Bár pontos dátum még nincs, de annyi biztos, hogy érkezik az új évad.

Jön a 4. évad!

Még közvetlenül a 2. évad fináléját követően, 2022 januárjában a Netflix közzétett egy fotót az Emilyt alakító Lili Collinsról, így jelentették be, hogy még két szezonnyi biztosan van a párizsi kalandokban. A 3. évad aztán le is futott 2022 decemberében, most pedig minden rajonogó lélegzetvisszafojtva várja, hogy mikor debütál végre a 4. szezon. 

Mikor érkezik? 

Valószínűleg 2023 őszén vagy telén érkezezhetnek a friss részek, bár pontos premierdátum egyelőre nincs. A 2. és a  3. évad között egyébként szinte napra pontosan egy év telt el, valamint az 1. évadot is karácsonykor tették elérhetővé. Viszont az már korábban kiderült, hogy a 3. és a 4. évadot gyakorlatilag egymás után forgatták le Párizsban, éppen ezért nem kizárt, hogy ezúttal nem kell majd egy évet várnunk a folytatásra. 

Kik lesznek a szereplők? 

A Netflix még nem jelentette be, hogy kik térnek vissza 4. évadra, de mivel a sorozat a címszereplő élete körül forog, így tuti biztos, Lily Collins ismét eljátssza a bájos Emily Cooper szerepét. Továbbá reménykedhetünk abban, hogy Mindy (Ashley Park), Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold), Luc (Bruno Gouery) és Camille (Camille Razat) és Gabriel (Lucas Bravo) is visszatérnek majd. A nagy kérdés azonban, hogy az Alfiet alakító Lucien Laviscount szerepelni fog-e, ám informátorok szerint ő is Párizsban marad és látható lesz a folytatásban. 

Miről fog szólni?

A 3. évad befejezése számos kérdést hagyott nyitva, amikre vélhetően a 4. szezon megadja majd a válaszokat. Annyi biztos, hogy bonyodalom az lesz bőven. Lily Collins egyébként beszélt a közelgő évadról, elárulta, több dráma, több nevetés, több utazás és még több ikonikus divatpillanat várható az új epizódokban. 

(via)