Pár nappal ezelőtt Eva Mendes az Instára töltött fel egy videót, amiben megmutatta, ahogyan épp borotválják az arcát. A felvétel sokakat megdöbbentett, ezután elárulta, hogy gyakran igénybe veszi a szolgáltatást. 

Eva Mendes videóban mutatta meg az arcborotválást

A színésznő napokkal ezelőtt posztolt egy videót, amiben egy szakember egy igazán apró borotvával távolítja el az arcáról a szőrszálakat. A felvételhez csak annyit írt, hogy igen, borotválja az arcát. A poszt alatt valósággal felrobbant a kommentszekció, és egyre több nő írta le, hogy ő is borotválja az arcát. Volt, aki rákérdezett a hírességnél, milyen gyakran alkalmazza a módszert, mire a következő választ adta.

Egy vadállat vagyok, így minden második nap szükségem van rá! Hah

– válaszolta az egyik kommentre, mivel kérdezték tőle, hogy milyen gyakran kell igénybe venni az eljárást. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

Eva egy másik videót is feltöltött, és elárulta, örül, hogy ilyen sok komment érkezett az előző poszthoz. Jó érzés látnia, hogy mások is hasonló dolgokon mennek keresztül, mint ő. 

Sok kommentet kaptam (az előző) bejegyzésemhez olyan nőktől, akik évek óta borotválják az arcukat – rendben, azt hiszem, a „dermaplaning” a preferált szó, de ez van, és IMÁDOM. 

Eva egyébként boldogan válaszolgatott a kommentekre, állítása szerint extrém gyorsan szőrösödik, és nagyon hamar borostássá válnak a testén a területek, ezt pedig ki nem állhatja. Viccesen azt is megjegyezte, hogy olyan, mint egy medve. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eva Mendes (@evamendes) által megosztott bejegyzés

Több szempontból is hasznos 

Az arcborotválás, vagy más néven dermaplaning népszerű kozmetikai eljárás, és egyre többen próbálják ki. A lényege, hogy a szakember egy apró, ívelt borotvával teljesen eltávolítja az arcról a szőrszálakat, pihéket és az elhalt hámsejteket. A hatására sokkal simább, puhább és egészségesebb lesz a bőr. 

A simaság mellett más haszna is van, mivel a szennyeződések is távoznak, illetve sokkal könnyebben tudnak beszívódni a bőrbe a különféle szérumok, krémek, és a smink is egységesebb lesz. Mivel a borotva nagyon éles, így otthon nem érdemes kipróbálni, ajánlott szakembert felkeresni. 


Via