Nagy mérföldkőhöz érkezett György herceg, mivel július 22-én 10 éves lesz. A születésnapját várhatóan a reflektorfénytől távolt tölti majd, de most az is kiderült, hogyan ünnepelhet a család

György herceg születésnapja mindig különleges 

Mivel György herceg nyáron született, így a családnak mindig könnyebb dolga van az ünnepléssel. Az elmúlt években sokszor ebben az időszakban utaztak el vakációzni, így György herceg születésnapját többször is a tengerparton ünnepelték. 2019-ben például a Mustique nevű privát szigetre utaztak, ami Margit hercegnőnek is nagy kedvence volt. 

A hercegi pár már évek óta jár erre a szigetre, az utóbbi években pedig a gyerekeik is elkísérik őket. Katalin hercegné szülei szintén gyakran velük tartanak, így az egész család tud pihenni. De nem minden évben mennek az elzárt szigetre, 2021-ben például Jordániában voltak, de az Egyesült Királyságot is kedvelik, sokszor járnak vidékre kirándulni. 

Azt még nem tudni, hogy pontosan melyik helyre utazik a királyi család, az biztos, hogy Katalin hercegné süti majd György születésnapi tortáját. Erről korábban egy interjú során már mesélt, elárulta, hogy ez már hagyomány, hogy a születésnap előtti éjszaka süti és díszíti a tortát. 

Új portrét várnak a rajongók

A királyi családban már hagyomány, hogy a családtagok születésnapján új portrét adnak ki. A gyerekekről a fotókat legtöbbször Katalin hercegné szokta elkészíteni, Sarolta hercegnőt például a kertjükben fotózta el. A rajongók most is nagyon várják az új portrét. 


Via