A koronázáson nem csupán Sarolta hercegnő és Lajos herceg voltak irtó cukik, de a legidősebb fivér, György herceg is! Katalin hercegné és Vilmos herceg elsőszülött fia történelmet írt, ugyanis Károly király tiszteletbeli apródjaként vállalt szerepet. Ez azért is nagyon különleges, mert ő a legfiatalabb leendő király, aki hivatalos szerepet kapott egy koronázási ceremónián. Szóval történelmet írt!

Már tudja, hogy egy napon ő lesz a király

Habár Katalin és Vilmos próbálják megadni a gyermekeiknek a normális gyerekkort, közben ügyelniük kell arra, hogy Györgyöt felkészítsék arra, mi vár rá, ha egyszer ő lesz a brit uralkodó. A fiú a legtöbb hivatalos eseményen nagyon komoly és visszafogott, így valószínűleg teljesen tisztában van a kötelezettségeivel, amiket most is tökéletesen abszolvált a koronázáson. 

Ő is tud vicces lenni

Habár általában Lajos herceg lopja el a show-t a hivatalos eseményeken, és ez most sem volt másképp, azért György herceg is tud nagyon vicces lenni. Ez a videó most be is bizonyítja:

A Buckingham-palota erkélyéről köszöntötték a tömeget

György herceg is ott állt a Buckingham-palota erkélyén a családjával a koronázás után. Károly király és Kamilla királynő boldogan köszöntötték a tömeget, de Katalin hercegné és Vilmos herceg is láthatóan meghatódtak attól, hogy mennyien eljöttek Londonba azért, hogy velük ünnepeljenek. A kis Sarolta hercegnő pedig először mutatta meg magát tiarában a nyilvánosság előtt.