Aggódnak a rajongók Justin és Hailey Bieber-ért, aggasztó dolgokat kommunikálnak róluk. 

Mi történik Hailey Bieberrel?

Hailey Bieber apja pár nappal ezelőtt robbantotta a bombát, amikor  arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak Hailey és Justin Bieber-ért.

Senki nem értette, hogy miért van szükség a megerősítő imákra, ám sokan azt gondolják, hogy valami rémes dolog állhat a kérés hátterében.

Hailey Bieber apja akkor is elmondta, hogy számára nagyon fontos, hogy a pár mindig tisztában legyen az igazi értékekkel, és hogy ne gondolják úgy, hogy csak az anyagi jólétben keresendő a siker.

A rajongókat már ez az üzenet is felzaklatta, de most ismét egy különös dolognak lehettek szemtanúi az internetezők. Justin és Hailey Bieber ugyanis templomba mentek, egy késő esti misére látogattak el, amikor a minap lencsevégre kapták őket.

Nyoma veszett a posztnak

Ez pedig ismét azt bizonyítja, hogy valamilyen nehéz időszakon mehetnek keresztül, vagy valami baj történt az életünkben, ami miatt a vallásban keresnek megoldást és segítséget.

Egyelőre nem tudni, hogy a párkapcsolatukban adódtak problémák, vagy esetleg valamelyikük egészségével lehet gond, de a rajongók szrint nagyon furcsa, hogy ez a két esemény ilyen szorosan követte egymást.

Justin es Hailey Bieber egyébként korábban is elmondták, hogy a hit nagyon fontos szerepet játszik az életünkben. Azóta Hailey Bieber apjának az imakérő bejegyzése is eltűnt.

via