Melba Wilson étteremtulajdonos hihetetlen vallomás tett Harry hercegről, ugyanis az előkelőség 2021-ben nála járt, méghozzá Meghan Markle-lel, és olyan dolgot tett, amin csak pislogni tudott még ő maga is, hiába látott már sok mindent. 

Harry herceg nem parázik semmitől

Harry herceg meglepően közvetlen volt mind az étterem személyzetével, mind pedig a jelenlévő vendégekkel, amikor 2021-ben a Harlemben található vendéglátóhelyen járt. A herceg ugyanis annyira belekeveredett a beszélgetésbe az ott fellelhető fogásokról, hogy nagyon bátor dolgot tett: egy másik vendég ételébe is beleevett. 

A jelenlévők a gofri-palacsintát, a hely specialitását méltatták, Harry herceg pedig ahelyett, hogy rendelt volna egy adagot magának, úgy döntött, hogy belecsipeget a szomszéd asztalnál ülők adagjába. Nem véletlen, hogy a királyi család ezért valószínűleg alaposan leteremtette volna, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy az az étel számára fogyasztható. 

Az ilyen magas rangú személyeknél kifejezetten nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, az előkelőségek csak olyan ételeket ehetnek meg, amelyekről tudják, hogy honnan érkeznek, miből készülnek. Hiszen ki tudja, lehet, hogy valaki egyáltalán nem szimpatizál Harry herceggel, és az ilyen alkalmakat arra is felhasználhatja, hogy ártson neki. 

Hihetetlen, mit ajánlott fel az étteremnek Harry herceg

Az is sokkolt, amikor megláttam, hogy Harry herceg kézzel eszi a csirkét. Mármint nekem mindegy, nagyon szimpatikus, hogy ennyire laza. De álmomban nem gondoltam volna, hogy látom majd Harry herceget így viselkedni. 

A házaspár egyébként egy 25.000 dolláros felajánlást is tett az étteremnek. Akkoriban ugyanis a COVID alaposan próbára tette a tulajdonosokat, a hercegi pár pedig szerette volna, ha megmenekülnek a csődtől.

A tulajdonos szerint Meghan Markle is nagyon kedves volt, remekül elbeszélgettek vele is.

via