Május 6-án hivatalosan is királlyá koronázzák Károly királyt. Az esemény az egész világot lázban tartja. A királyi családból mindenki jelen lesz, még Harry herceg is Londonba utazik, hogy támogassa az apját. Most kiderültek a látogatás részletei, melyen sokan megdöbbentek. 

Harry herceg maximum 24 órát tölt az országban

Sussex hercege egyedül érkezik a koronázásra, mivel Archie születésnapja pont május 6-án van. Meghan és gyerekek Kaliforniában maradnak, a hercegné még bulival is készül a legnagyobb gyermeküknek. A szülinap miatt Harry nem tervez sok időt Károly királlyal tölteni, szó szerint csak a ceremóniára megy el

A koronázás délelőtt 11 órakor kezdődik, és nagyjából két órán keresztül tart majd. Harry herceg a hivatalos program után visszautazik, mivel délután háromkor már el is hagyja az országot. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor érkezik, de az információk szerint nagyjából 24 órát lesz az országban. 

Harry 24 órán belül megérkezik és elhagyja az Egyesült Királyságot. Csak a koronázási ceremóniára jön, majd elmegy

– mondta korábban a királyi család egyik szakértője. 

Békülésről nincs szó 

Korábban felmerült, hogy a palota privát találkozókat szervez a koronázás előtt. Szerették volna, ha Harry hercege és Vilmos rendezni tudják a konfliktusaikat. Erre végül nem került sor. Sussex hercege Erzsébet királynő temetése óta nem találkozott a családjával, és ez lesz az első alkalom, hogy nyilvános eseményen jelenik meg. 


(via)