Pár héttel ezelőtt utazott Londonba Harry herceg, és meglátogatta Károly királyt. Nem maradt sokáig, egy nappal később már vissza is utazott az Egyesült Államokba. Most újabb részletek derültek ki a látogatásról, és a kapcsolatáról a királyi családdal. 

Harry hercegnek új terve van 

Sussex hercege interjút adott az egyik amerikai csatornának, a beszélgetés során elárulta, hogy nagyon örül, hogy láthatta az apját. Hálás minden percért, amit a családjával tölthet, a jövőben gyakrabban szeretne Londonba utazni. A szakértők szerint egyértelműen látszik a békülési szándék a testbeszédén. 

Most azonban egy forrás nyilatkozott az OK! magazinnak, és elárulta, hogy Harry herceg és Meghan megbeszéléseket folytatnak, hogy mi legyen a következő lépésük. Nagyon szeretnének kibékülni a királyi családdal, ezért több tervvel is készülnek. 

Rengeteg érzelmes egyeztetés és szívből szívhez szóló beszélgetés történt a helyzet legjobb kezelésének módjáról. Harry véget akar vetni a viszálynak, és sajnálja, hogy a dolgok úgy alakultak. 

A forrás szerint megbeszéléseket folytatnak, és azon gondolkoznak, hogy milyen engedményeket, ajánlatokat tegyenek, ha Harry herceg békülési szándéka kudarcot vall. Az informátor azt is elárulta, Harry herceg számára az egyetlen opció, hogy kibékül a családjával, ezért nem szeretné feladni, és mindent elkövet, hogy ismét béke legyen. 


Via