Harry herceg pár héttel ezelőtt meglátogatta Károly királyt, de sokkal nagyobb botrányt okozott vele, mint azt bárki gondolta volna. Az informátorok elárulták, hogy a palota emberei minél hamarabb el akarták onnan távolítani, és nem örültek a látogatásának. 

Fontos részlet derült ki Harry herceg látogatásáról 

Pát héttel ezelőtt utazott Londonba Harry herceg, azért, hogy meglátogassa Károly királyt. A hírek szerint a találkozó nagyjából 45 perces volt, mivel az uralkodónak Norfolkba kellett utaznia. A beszélgetésről nem derültek ki részletek, de a királyi család szakértői szerint a látogatásnak köszönhetően Harry herceg és Károly király közelebb kerülhetnek egymáshoz. 

A The Sun információi szerint nem véletlenül tartott ilyen rövid ideig a látogatás, mivel a palota emberei megakadályozták, hogy több időt töltsön a királlyal. 

Attól féltek, ha Sandringhambe megy, soha nem szabadulnának meg tőle

– nyilatkozta egy forrás a lapnak. Elárulta, hogy nem szerették volna, ha Harry herceg a norfolki birtokra utazik. A hírek szerint a látogatás nem volt bejelentett, így a palota embereit is nagyon váratlanul érte, és nem is voltak rá kellően felkészülve. 

Harry herceg ennek ellenére szeretne visszatérni Londonba, legalábbis erről beszélt az ABC News egyik műsorában. Elárulta, hogy szereti a családját, és hálás, hogy bármennyi időt is az apjával tölthetett. 


Via