Pár nappal ezelőtt Kanadába utazott Harry herceg, és több rendezvényen is részt vett Meghan Markle-lel. Az egyik vacsorán ott volt Michael Bublé is, aki megemlítette Károly királyt, ami a szakértők szerint kellemetlenül érintette Sussex hercegét. 

Harry herceg ezért érezte magát kellemetlenül

Az Invictus Games miatt Kanadába utazott Harry herceg és Meghan, ahol rengeteg eseményen vettek részt. Sportoltak, beszélgettek a helyiekkel és még egy különleges vacsorán is részt vettek. Ezen ott volt Michael Bublé, a népszerű énekes egy különleges verzióját adta elő a My Way című dalnak. 

Az előadás során az énekes megemlített Károly királyt, és a dal közben jobbulást kívánt neki. A szakértők a helyszínen készült felvételeket kielemezték, Judi James, testbeszéd-szakértő pedig el is árulta, Harry herceg testtartása és mozdulatai mire engednek következtetni. 

Testbeszéde reakciói itt tompának tűnnek, nagyon mozdulatlanul ül, ferde vállával, ellentétben Meghannal, aki teljesen elmerült a dal komédiája. Sajnos csak Harry fejének hátsó részét látjuk, de a szinte teljes mozgáshiány a dal alatt azt sugallja, hogy keményen vigyorgott, hogy ne mutasson mást, ezért óvatosnak vagy hűvösnek tűnt. Nehéz kihívás lehetett Harry számára.

A szakértő felfedte azt is, hogy Harry herceg a dal során többször is zavartnak tűnt, míg Meghan láthatóan jól érezte magát, sokat nevetett. A hercegné többször is megérintette a férjét, próbálta magára vonni a figyelmet, és bevonni őt a szórakozásba. A szakértő szerint Harry herceg többször is kínosan érezte magát, a szemét dörzsölte, így láthatóan nem élvezte ezt a részét az estének. 


Via