Napok óta pletykálják, hogy Harry herceg ismét a királyi család dolgozó tagja lehet. A palota még nem erősített meg semmit, de a legfrissebb hírek szerint Károly király ezt nem szeretné, és az is kiderült, miért. 

Károly király ezért nem szeretne ismét Harry herceggel dolgozni

2020-ban vált ki a királyi családból Harry herceg, azóta nem tartozik a királyi család dolgozó tagjai közé. Vagyis nem képviselheti az uralkodót a nyilvános rendezvényeken, és fizetést sem kap a koronától. Ám amióta kiderült, hogy Károly király beteg folyamatosan pletykálnak a visszatéréséről. Jelenleg kevés dolgozó családtag van, és Katalin hercegné is lábadozik, így a többieknek sok feladatot kell elvállalniuk. 

A döntés, hogy Harry herceg visszatérjen, logikus lenne, de a szakértők szerint erre egyre kevesebb az esély. Mivel Károly király nem szeretne második esélyt adni a fiának. Szeretne vele kibékülni, ám a közös munkát inkább elkerülné. 

A király és Harry beszélt? Igen. Ez azt jelenti, hogy akár ideiglenesen is visszatér a csapatba? Nem

– magyarázta a királyi család egyik bennfentese a DailyMailnek. 

A döntést indokolja, hogy 2020-ban az a megállapodás született, hogy Harry herceg nem dolgozhat félig a királyi családnak. Vagy teljes munkaidőben teszi ezt, vagy nem láthat el királyi kötelezettségeket. Ehhez a megállapodáshoz pedig azóta is tarja magát a királyi család, és a jövőben sem szeretnének rajta változtatni. 

A megállapodás feltételei nagyon világosak voltak, és semmi, ami a közelmúltban történt, beleértve a király betegségét, nem változtatott ezen.

A szakértők szerint Károly király nem szeretné, ha Harry herceg ismét a királyi család dolgozó tagja lenne, és erről Vilmos herceg is hasonlóan vélekedik. Ettől függetlenül a kibékülés nincs kizárva. 

 

Via