Pár nappal azután, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak, új közleményt adott ki. Szombaton jelent meg a bejegyzés a királyi család hivatalos csatornáin, melyben az uralkodó köszönetet mondott az embereknek. Bár egy átlagos üzenetnek tűnik, sokak szerint aggasztó.

Emiatt aggódnak Károly király rajongói 

Egy héttel ezelőtt jelentette be a palota, hogy Károly királynál rákot diagnosztizáltak. A betegség fajtáját, stádiumát nem árulták el, de az információk alapján nagyon korai fázisban észlelték az orvosok, így az uralkodónak nagyon jó esélyei vannak. Emiatt az egyész család és az orvosok is nagyon pozitívan állnak a kérdéshez. 

Szombaton új közleményt adott ki, amiben megköszönte a sok támogatást, amit az elmúlt napokban kapott. A nyilatkozat nem hosszú, de a szakértők szerint ennek a 9 szónak nagy jelentősége van. 

az ilyen kedves gondolatok a legnagyobb vigaszok és bátorítások

– olvasható a közleményben. 

Sokak szerint aggodalomra adhat okoz ez a mondat, hiszen arra utalhat, hogy Károly király sokkal rosszabbul viseli a betegséget és az azzal járó kezeléseket. A Buckingham-palota nem kommentálta a feltevéseket, és Károly király betegségéről sem adtak újabb felvilágosítást

A következő hónapokban Károly király nem vállal nyilvános szerepléseket, de a diagnózis óta már többször látták Kamilla királynéval. Legutóbb vasárnap, amikor a templomból távozott. Az uralkodó a családjával együtt Norfolkban tartózkodik, Katalin hercegné szintén ott folytatja a gyógyulást


Via