Miután kiderült, hogy Károly királynál daganatos betegséget diagnosztizáltak, Harry herceg azonnal repülőre ült, hogy meglátogassa az édesapját Londonban.

Bár csupán 30 percre találkoztak, a herceg pedig már vissza is utazott az Egyesült Államokba, de sokan úgy vélik, hogy most tört meg a jég, és a családtagok végre kibékültek.

Harry herceg kezében van a döntés

Sussex hercege több mint egy éve elhidegült a családjától, miután feleségével, Meghan Markle-lel szerződést kötöttek egy nagy port kavart dokumentumfilm elkészítésére a Netflix streamingóriással. Ezután megjelent Harry herceg Spare című memoárja, amiben további, a királyi családra nézve negatív állításokat fogalmazott meg.

Családtagjai nem kommentálták a megjelenteket, de a hírek szerint bátyjával, Vilmos herceggel került a legfeszültebb viszonyba az elmúlt hónapokban, miközben Károly királlyal sem volt hajlandó személyesen találkozni.

harry-herceg-cosmopolitan.hu
Forrás: Rasid Necati Aslim / Anadolu Agency / Anadolu via AFP

Ryan McCormick PR-szakértő azonban úgy véli, hogy a Károly király betegségével kapcsolatos hírek Harry herceget elgondolkodtathatják, hogy kibéküljön a családjával.

Talán ráébredt, hogy az élet milyen törékeny és kiszámíthatatlan. Harry herceg ma már valószínűleg máshogy tekint az elmúlt években történtekre.

A szakértő szerint Harry hercegnek két lehetősége van: el kell döntenie, hogy bocsánatot kér-e Károly királytól és a családtól, és beismeri-e, hogy bizonyos cselekedeteivel megbántotta őket.

Ha viszont csendben marad, akkor továbbra sem sikerül feloldania a feszültséget a családjával, és csak feleségére, Meghan Markle-re számíthat majd a jövőben.

via