Amióta kiderült, hogy Károly király rákkal küzd, és Harry herceg azonnal repülőre szállt, hogy meglátogassa, mindenki számára egyértelművé vált, hogy a herceg békülni akar. Az is világos lett időközben, hogy erre viszont nem sok esélye van: a családja, de főleg Vilmos herceg hallani sem akar róla.

Harry herceg azt üzeni, nem rajta múlik a dolog

Nem sokkal londoni látogatása után Harry interjút adott a Good Morning America című műsorban, ami után a királyi szakértők és testbeszéd-elemzők egyetértenek abban, hogy a herceg szándéka egyértelmű. Minden alkalmat megragad arra, hogy tudassa a világgal, ő készen áll a bajban visszatérni, segíteni a családját, és ismét feladatokat vállalnai, ám ha ez nem jön össze, az határozottan nem az ő hibája.

Kijelentései, mint például a 'szeretem a családomat', illetve az egész viselkedése azt sugallja, hogy az eddigi tettei (költözés, elszakadás, botránykönyv) mintha nem számítanának, nem is történtek volna meg, csak az a fontos, hogy ő most kész a békülésre.

Ez csak a látszat?

A testbeszéd-elemzők arra is kitérnek, hogy amikor viszont a visszaköltözés jön szóba, Harry reakciója mást mutat. Imádja az Egyesült Államokat, az ott betöltött szerepét, és egyértelmű, hogy a valóságban nem szívesen térne vissza régi életébe.

Via