Kerülte egymást Vilmos és Harry herceg nagymamájuk, II. Erzsébet jubileumi ünnepségén, és most még aggasztóbb hírek érkeztek a két királyi testvérről.

A héten történt, hogy Harry herceg lovaspóló-balesetet szenvedett: ledobta a lova. Nos, a brit király család renitens tagja szerencsére nem sérült meg, azóta újra nyeregben van, és Harry Wales néven pólózik tovább, írja a Daily Mail.

A jövő héten pedig az fog történni, hogy Vilmos herceg kedden betölti a 40. életévét. Ebből az alkalomból testvérével való viszonyáról nyilatkozott több bennfentes, méghozzá elég elkeserítő dolgokat. Vilmos herceg az egyik közeli barát szerint a következőképpen érez a családból kivált öccsével kapcsolatban:

hol gyászolja, amit elvesztett, hol pedig nagyon, nagyon mérges amiatt, amit a testvére csinált. Tényleg szereti Harryt, és úgy érzi, hogy a feleségén kívül ő az egyetlen, aki érti ez a fura életet, amit ők élnek. De hisz abban, hogy bizonyos dolgokat egyszerűen nem szabad megcsinálni. És Harry 100%-ig átlépte a határt.

Valaki más úgy tudja, hogy Vilmos egyszerűen allergiás a drámára, ezért mérges amiatt, hogy Harry hercegék abban a bizonyos Oprah-interjúban meg egyébként kiteregették a családi szennyest. Nem tartják túl valószínűnek,  hogy a közeljövőben meg tudnák találni a közös nevezőt.

Via