Harry Styles rajongói összeesküvés-elméletet indítottak arról, hogy van-e valójában haja a 28 éves énekesnek.

Az egyik bulvárlaphoz futott be a tipp, miszerint egy meg nem nevezett A-kategóriás zenész „piszkos kis titka”, hogy teljesen megkopaszodott, és parókát hord, amit csak szabad szemmel, egy rosszabb napján lehet kiszúrni. 

Sokan először azt hitték, a 32 éves Machine Gun Kellyről van szó, de Harry Styles rajongói nagyon felkapták a témát, és teóriákat kezdtek el gyártani a popsztár hajkoronájáról, miközben az angol énekes a világot járja, hogy népszerűsítse legújabb stúdióalbumát, a Harry's Home-ot –  írja a Mirror. 

Néhányan arra a következtetésre jutottunk, hogy Harry kopasz. Kopaszodik! A haja egy paróka, nem valódi

–  mondta a TikTokon egy rajongó, aki az ügynek egy egész videót is szentelt, hogy alátámassza az alátámaszthatatlan pletykát. 

Ma este van a Papp László Budapest Sportarénában Harry Stlyes-koncert, szóval aki ott lesz, az élőben is leellenőrizheti-e, hogy szerinte az igazi haj vagy paróka-e.

Larry Stylinson 4ever

Harry Styleszal kapcsolatban a legnépszerűbb és az egyik legrégibb összeesküvés-elmélet egyébként az, hogy a nagy szerelme igazából egyik volt együttestársa. Konkrétan Louis Tomlinsonról van szó a One Directionből, csak az elmélet szerint a menedzsment nem engedi számukra, hogy nyíltan felvállalják a kapcsolatukat. A fanatikusok Larry Stylinson néven emlegetik párost. Ha pont van két és fél órád, nézd meg az alábbi videót, ami egyértelműen bizonyít mindent!!! (Annak legalábbis, aki már eldöntötte, hogy hisz a pletykának.)

Via