Harry Styles ma reggel dobta ki a klippet Late Night Talking című számához, ami a Harry's House című albumának második dala.

Az album május 20-ai megjelenése óta a rajongók azt próbálják megfejteni, mi lehet a dalok mögöttes tartalma, és kiknek íródhattak. 

A Late Night Talking háromperces klipjében láthatjuk, ahogy  Harry más és más ágyakban, színes pizsamaszettekben, különféle emberekkel tölti a napot. Miközben a takaró alatt van, elutazik egy művészeti galériába, egy étterembe, ahol spagettit és húsgombócot eszik, a Buckingham-palotát övező utcákra, egy idilli rétre, majd átesik egy sötét felhőkből és mennydörgésből álló égbolton.

Sokan először azt hitték, hogy a dal az  énekes  barátnőjéről, Olivia Wilde-ról szól, az első versszakban szereplő  „ kamera” , (Olivia rendező) és a második versszakban szereplő „Hollywood és Bishopsgate” említése miatt. Lehet, hogy utóbbi az ő környékükre utal? Ráadásul nyilvánvaló, hogy egy különleges valakiről énekel, amikor a harmadik sorban úgy szól: „Még csak néhány nap telt el, de máris hiányzol!”

Mivel a videóban több szerelmespár is feltűnik, a dal szólhat akár  Harry  korábbi kapcsolatairól is. 

Ha olyanok vagytok, mint mi a Cosmonál, akkor az új klippet most nézitek meg körülbelül kilencedjére (de ki számolja?!)

Ha pedig még nem láttad, mutatjuk is!

Via