Májusban háromszor is koncertet ad a Puskás Arénában Azahriah, aki napjaink egyik legsikeresebb magyar előadója. A rajongótábora hatalmas, a koncertjeire mindig nagyon hamar elfogynak a jegyek. Most azonban nagyon úgy fest újabb meglepetéssel jön, mivel készül egy titokzatos Azahriah-film, aminek már a címe is kiderült! 

Ősszel érkezik az Azahriah-film 

A Telex szúrta ki a Filmforgalmazok.hu oldalán közzétett mozis bemutatókat listázó táblázatban az Azahriah-filmet, ami a Mi vagyunk Azahriah címet kapta. Az adatbázisból nem sok információ derült ki, annyit tudni, hogy Színfolt Film a forgalmazója, és egy zenés filmről van szó. 

A bemutató lehetséges időpontja is kiderült, november 28-án érkezhet a film a magyar mozikba. A Telex felkereste Azahriah menedzsmentjét és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázst, de még nem szerettek volna nyilatkozni a filmmel kapcsolatban. 

A Színfolt Film már korábban is készített zenés filmet, például az ő nevükhöz köthető a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal forgatott #sohavégetnemérős című zenés film, és a 2019-ben rákbetegségben elhunyt Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet.