Nincs olyan előadó ma Magyarországon, akinek ne lenne meg a vélemény Azahriah-ról, de sokan ennek nyilvánosan is hangot adtak. Főleg azután kezdték el kritizálni a fiatal énekest, hogy háromszor is sikerült megtöltenie a Puskás Arénát, akkora érdeklődés volt a koncertjei iránt.

Durván támadják Azahriah-t

A legtöbb szakmabeli nagyon éles, bántó kritikával illette Azahriah-t, sokak szerint csak koppintások a dalai, amit autotune segítségével turbóz fel. 

Most Caramel mondta el részletesen, mit is gondol az Azahriah-jelenségről, és arról, hogy a szakma nagyöregjei ennyire kritizálják a fiatal énekest.

Én azt látom, hogy az egész popszakma annyira kivan, annyira nem tudnak ezzel a helyzettel mit kezdeni… Valahol szomorú is, valahol vicces látni, mennyire értetlenül állnak az egész előtt, belezakkannak kábé

– mondta el a véleményét Caramel, majd hozzátette, hogy kínosnak találja, ahogy az idősebb zenész generáció kezeli a helyzetet.

Annyira lúzerség ezt fejtegetni, hogy miért működik, meg hogy mi a recept. Tanuljuk meg a receptet! A TikTok? Vagy hogy oda mer szólni politikai témákban? A trap meg az autotune? Annyira ciki, hogy fejtegetnek egy dolgot, amit ennyire nem éreznek. Ezt nem lehet megfejteni, mert egyedi és megismételhetetlen! 

Caramel szerint a mostani fiatal generáció megérdemli, hogy a csúcson legyen, mivel fontos témákról énekelnek, a dalaik megszólítják a saját korosztályukat és hatnak rájuk.

Százszor inkább Azahriah vagy DESH. Inkább őket lássam a csúcson, mint bárki mást, mert ők legalább szólnak valamiről, és egy olyan dolgot fogalmaznak meg, amit nagyon sok ember érez. Nem is akarom ezt így fejtegetni, működik, és kész!  

Caramel hozzátette, hogy elismerendő, hogy ezek a fiatalok önerőből kerültek be a köztudatba, nem egy tévés tehetségkutató segítségével. Véleménye szerint a szakma idősebbjeinek nem lehúzni kéne őket vagy magyarázatot keresni a sikerükre, hanem meg kéne tanulniuk úgy és olyan keményen dolgozni, mint Azahriah és társai.

Via