Az elmúlt napokban egyre több zenész beszél Azahriah sikeréről, hiszen a népszerű énekes májusban három alkalommal is fellép a Puskás Arénában. Az énekesről most Mester Tamás beszélt.

Mester Tamás elmondta, hogy mit gondol Azahriah-ról 

Az énekes, dalszerző a Palikék világa by Manna Három igazság nevű műsorban vendégeskedett, ahol sok dologról beszélt. Elárulta, hogy milyen érzés volt külföldön élni, illetve arról is mesélt, hogy miként él manapság. 

Mester Tamás a műsorban a magyar popzene helyzetéről is beszélt, úgy véli, hogy a magyar nyelv nem alkalmas arra, hogy popzenét csináljanak a zenészek. Mester Tamás szerint ahhoz, hogy egy magyar előadó igazi sikert érjen el, elengedhetetlen, hogy egy előadó angol nyelven énekeljen. 

A Somlónak én is szeretem néhány dalát, amit annak idején írt, sőt, szerintem a legjobb LGT-dalokat a Somló írta. Nem állítom, hogy nincs magyar zene, ami nekem tetszene. De amíg népdal alapú, amíg mindig visszatérünk az alaphangra, engem nagyon zavar, hogy nem az angolszász irányba megyünk. Mert ezt nem mi találtuk fel

– mondta az énekes. Szerinte az a gond, hogy a popdalok még mindig a régi sémára épülnek. 

Azahriah nagyon jó példa, nem az én zeném, nem vagyok nagy rajongója, de nagyon elismerem, nagyon tehetséges srác. Tök jó ötlet volt, hogy ő vegyíti a magyart az angollal, talán így átmegy. Nem lehet ezt a szakmát innen megoldani, más kulcsok kellenek hozzá.