Nagy Boglárka és Mester Tamás szerelme Balin bontakozott ki igazán, ám kapcsolatuk véget ért.

Balin élték meg szerelmük legszebb napjait

Nagy Boglárka festőművész azért utazott Balira, hogy feltöltődjön a teste és a lelke, és békére leljen. Ám nemcsak ezt adta meg neki az élet, hanem a szerelmet is: ott találkozott ugyanis Mester Tamással, aki mára a zenélés mellett meditációval is foglalkozik. 

Mester Tamás, az egykori Megasztár zsűritag, a magyar zenei élet egyik legmeghatározóbb alkotója mára már nem a színpadon a legboldogabb. A zenésznek mostanra saját meditációs projektje van, amely az AVANOVA nevet viseli, és amely sok embernek segített már megtalálni az útját. 

Mester Tamásra váratlanul talált rá a szerelem

Mester Tamás magánélete is remekül alakult, korábban egy érzelmes posztban számolt be arról, hogy Nagy Boglárka személyében megtalálta a Nagy Ő-t, éppen akkor, amikor már beletörődött, hogy talán számára nem a szerelem van most megírva az életében:

Amikor már elfogadtam, hogy nekem a remetelét van megírva… akkor jött Ő

—fogalmazott korábban posztjában Mester Tamás. 

Véget ért Nagy Boglárka és Mester Tamás szerelme

Mester Tamás nem nyilatkozott a szakításról, eddig titok volt mindenki számára, hogy már külön utakon járnak. Ám most Nagy Boglárka az M2 Petőfi TV Nézzünk szét című műsorában tisztázta, hogy már nem alkotnak egy párt:

Igen, valóban együtt mentünk ki. Ez nem titok. Tomival nagyon megtaláltuk egymásban az alkotótársat, alkotópartnert. Sok fronton tudtunk kapcsolódni, voltak csodálatos együtt szárnyalásaink, és egy nagyon szép fejezet volt ez mindkettőnk életében, de már nem vagyunk együtt.