Mindenki ráült az Azahriah-expresszre, a magyar sztároknak határozott véleménye van arról, hogy a fiatal előadó háromszor is megtöltötte az Arénát. 

Bereczki Zoltán kíméletlenül őszinte volt

Bereczki Zoltán sem szeretett volna kimaradni a véleménynyilvánítók köréből, a színész-énekes a Palikék Világa című YouTube-sorozatban mondta el, ő hogy látja a hihetetlen sikert. 

Lerántom Azariah-ról a leplet zeneileg: a gyrososnál szól ez a zene 20 éve. Ez egy arab zenei hangzásvilág, amit a srác csinál. Ha leveszed róla a magyar zenét és elkezdesz rá egy arab halandzsát csinálni, pont ez a zene szól a gyrososnál. Csak a hangszerek alatta, a szöveg, amit csinál, a package, amit nem fogsz tudni mellé rakni, az az életérzés, amit ő hoz. Ha szétszeded darabjaira, nincs benne új, de mégis, olyan attitűddel csinálja… 

Azahriah tud valami pluszt

Bereczki Zoltán tehát úgy gondolja, hogy nem mélyen megvizsgálva, nincs új abban, amit Azahriah csinál. Ám az ismert elemeket úgy teszi össze, úgy használja, amivel a végeredmény egyedi lesz. 

Bereczki Zoltánt mindig is érdekelték a fiatal tehetségek, korábban a Sztárban sztár leszek! mentoraként is részt vett a TV2 tehetségkutatójában. 

via