Szemfüles követők buktathatták le Miller Dávidot, akinek egy ismert influencer rabolhatta el a szívét. 

Nem ismeretlen Miller Dávid új barátnője

Miller Dávid az utóbbi időkban gyanús kommenteket hagyott egy modell Instagram-profilján, aki pedig Story-ban posztolt az RTL műsorvezetőjéről. Az egyik nap Miller Dávid a tévében szerepelt, ezt örökítette meg a csinos influenszer, aki odaírta, mennyire büszke az Éden Hotel házigazdájára. 

Ugyan Miller Dávid jelenleg Mexikóban tartózkodik, hiszen a párkereső reality új évadát forgatja, onnan is feltűnő jeleit adja annak, hogy a szíve foglalt. A népszerű tévés ugyanis romantikus kommentekkel bombázza a szépséget, aki viszonozza is ezt. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Gellerthegyi (@dghairstyle) által megosztott bejegyzés

Eszter üzletasszonyként is helyt áll

A rajongóknak természetesen egyből feltűnt, hogy gyengéd szálak fűzhetik össze Miller Dávidot és Bogdán Eszter, aki egyébként nemcsak modell és influenszer, de lakberendezési webáruházat is vezet, mellette pedig sminkesként is dolgozik. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PHOTOGRAPHER➖VASZILADAM (@vasziladam) által megosztott bejegyzés

A rajongók szerint, maga Miller Dávid is vásárolt már Eszter boltjából, ki tudja, talán innen indult a szerelem? Persze nemcsak jóakarók vannak, többen csalódottak is a bimbózó szerelem miatt, ugyanis többen inkább Szabó Zsófit szerették volna Miller Dávid mellé, akivel többször is összehozták már pletyka szintjén.