Nem az első, és vélhetően nem is az utolsó eset, hogy Jason Momoa ledobja a textilt. A szexi színész ezúttal egy biciklire pattant fel, teljesen pucéran

Biciklire pattant 

Az Aquaman és a Trónok harca sztárja csütörökön vett részt egy, a Men's Health által forgatott videóban, a felvételen pedig először egy rózsasszín köntösben jelenik meg, miközben az egyik kezében egy vodkás üveget tart. Ahogy a kamera elkezdi alulról venni Momoát, kiderül, hogy a köntös alatt meztelen. A 43 éves sztár ezután egy biciklire is felpattan, szintén tök pucéran. Momoa a klipben egyébként néhány részletet is megoszt az edzési rutinjából, amik segítenek neki megőrizni a fittségét. Persze, valószínűleg a rajongókat ezt annyira most nem érdekelte, sokkal inkább Momoa meztelen, kidolgozott, szexi testére fókuszáltak. 

Íme, a videó: 

Máskor is vetkőzött már le 

Jason Momoa amúgy egyáltalán nem szégyenlős, ez nem is az első eset, hogy megszabadul a ruháitól a nagyközönség előtt. Márciusban a közösségi oldalán posztolt egy felvételt, ahol megvillan a meztelen hátsója, de pár hónapja egy interjú közben is levetkőzött. A színész Jimmy Kimmel vendége volt, a műsor egy pontját pedig ledobta a ruháit, ami alatt nem viselt, csak egy hagyományos hawaii malót.

Tulajdonképpen már nem is szeretek ruhát hordani

– mondta akkor Kimmelnek a színész. A Trónok harca szexi sztárját pedig kitörő lelkesedéssel fogadta a közönség, amikor vetkőzni kezdett, a nézők megvadultak. 

A korábbi videó itt nézhető vissza: 

(via)