Az 54 éves Jennifer Aniston csinos alakjával mindig lenyűgözi az embereket. Most alakkövető miniruha helyett fehérneműbe bújt, és így mutatta meg az izmos testét. 

Jennifer Aniston lenyűgöző formában van 

A Jóbarátok sztárja pár hónappal ezelőtt egy interjúban mesélt arról, hogy szinte kínozta magát azért, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Rengeteget edzett, és csak akkor érezte magát elégedettnek, ha minden nap keményen kardiózott. A diétája sem volt túl egészséges, sok dolgot megvont magától. A vallomása valósággal sokkolta a rajongókat, de Jennifer elárulta, hogy egy sérülés hatására átértékelte a dolgokat, és elkezdett olyan alternatívákat keresni, melyek örömet okoznak neki. 

A változás látható, mivel Jennifer Aniston nem csupán remek formában van, de láthatóan jól is érzi magát a bőrében. Az izmost testét a CR Fashion Book legújabb fotóin mutatta meg. Az interjúhoz készült róla egy fotósorozat, a képeken a dizájner darabok mellett fehérneműt is visel. Rögtön az első képen melltartóban szerepel, egy másik felvételen pedig bugyiban, melltartóban és kabátban láthatjuk. 

Jennifer a szettekben megvillantotta az izmos lábát, illetve a kidolgozott hasizmait. A rajongók imádták a képeket, a felvételek rengeteg lájkot gyűjtöttek, a kommentszekció pedig valósággal felrobbant. A posztok alá még a hírességek is kommentek, akik kiemelték, hogy Jennifer mennyire elképesztő formában van. 


Via