Vasárnap indultak el a pletykák Jennifer Aniston lehetséges eljegyzésével kapcsolatban. A színésznő nem erősített meg semmit, de egy igazán káprázatos gyémántot villantott, amit a gyűrűsujján viselt. 

Jennifer Anistont eljegyezték? 

Jennifer is részt vett a Los Angelesben megrendezett SAG-gálán, A színésznőt jelölték a The Morning Show-ban nyújtott alakítása miatt, emellett díjat is adott. Sokszor vette a kamera, és fotók is készültek róla a vörös szőnyegen. Egy csodaszép ezüst ruhában jelent meg, de még az estélyi sem csillogott úgy, mint az a gyémántgyűrű, amit az ujján viselt.

Mivel egy tényleg nagy kőről van szó, így azonnal elindultak a pletykák arról, hogy a színésznőt eljegyezték. A DailyMail kereste Jennifer képviselőjét a dologgal kapcsolatban, de nem kaptak választ. A Jóbarátok sztárja az utóbbi időben eléggé elzárta a magánéletét, nyilvánosan nem mutatkozott senkivel, így nem tudni, van-e párkapcsolata. 

Korábban a színésznő egyik barátja nyilatkozott az UsWeekly nevű magazinnak, a forrás elárulta, hogy Jennifer nem keres párkapcsolatot, de nem zárkózik el, így az sem kizárt, hogy egyszer ismét férjhez megy. 

Jen úgy gondolja, hogy végül találkozni fog a megfelelő személlyel. Nem fogja megütni magát, ha ez nem történik meg. Egyedül is jól van. 

Korábban erről ő is beszélt egy interjúban. Akkor azt magyarázta, hogy nem feltétlenül ragaszkodik egy következő esküvőhöz, és nem is törekszik rá, de nem tudja mit hoz az élet, így bármi megtörténhet. Bár nem tudni, hogy a színésznő ujján miért volt gyémántgyűrű, ezek alapján könnyen lehet, hogy ismét párkapcsolatban van. 


Via