A Super Bowl előtt érkezett meg Jennifer Aniston új reklámja, amiben ő és David Schwimmer együtt szerepelnek. Most jött egy újabb, ebben a videóban csak ő látható, ennek ellenére a rajongók imádták

Vicces dolgot mondott Jennifer Aniston az új reklámjában

Az Uber Eats új reklámot készített, amiben Jennifer Aniston is szerepel. A színésznő nem először dolgozik a céggel, mivel nagyjából 2 héttel ezelőtt jelent meg az első videó. Ebben találkozik David Schwimmerrel, de nem ismeri fel a színésztársát. David próbálja neki elmondani, hogy 10 évig dolgoztak együtt, ennek ellenére Jen nem emlékszik, így inkább elköszön és elsétál. 

Az új reklámban Jennifer Aniston úgy tesz, mintha nem ismerné fel az ikonikus Rachel-fazont, amivel hatalmas trendet teremtett.

Tudod, mit mondanak; ahhoz, hogy emlékezz valamire, el kell felejtened valami mást

– mondja a reklámban majd megdicséri a hajvágást, és meglepetten néz, amikor meghallja a nevét. Még ezek után sem emlékszik, a Rachel név említésére pedig azt gondolja, hogy a nőt, akivel beszélget hívják így. 

Nem véletlen egyébként, hogy ez lett a koncepció, mivel Jennifer Aniston elárulta, hogy utálta a Rachel-fazont. Sosem tetszett neki, ennek ellenére a nők imádták, és tényleg ikonikussá vált az elmúlt évtizedekben. 


Via