Egymás után szólalnak meg a Jóbarátok sztárjai, és köszönnek el Matthew Perrytől. Jennifer Aniston egy igazán megható bejegyzést tett közzé.

Megható posztban köszönt el Jennifer Aniston 

Matthew Perry halála megdöbbentette az egész világot, a Jóbarátok színészeit pedig igazán lesújtotta a hír. A sztár hirtelen halála után nem is nyilatkoztak, egy közleményt adtak ki, melyben elárulták, hogy fájdalmasan érintette őket Matthew halála. 

Több informátor is beszélt arról, hogy Jennifer Aniston nagyon összetörte a színész halála, így érthető, ha sokáig nem reagált nyilvánosan. Most mégis megtörte a csendet, és egy nagyon szívhez szóló, ugyanakkor szomorú bejegyzést tett közzé. 

Oh, istenkém, ez igazán mélyen ütött... az, hogy el kell búcsúznom Mattynktől, olyan őrült érzelmi hullámvasút, amilyet még soha nem éltem át. Mindannyian élünk át veszteséget egy ponton. Elveszítünk egy életet vagy egy szerelmet. Az, ahogyan elmerülsz a gyászba, lehetővé teszi, hogy megéld az öröm és a hála pillanatait, amiért ilyen mélyen szerettél valakit. Mi nagyon szerettük őt. A DNS-ünk részévé vált. Mi mindig hatan voltunk. Ez egy olyan választott család volt, amely örökre megváltoztatta azt, hogy kikké is válunk és milyen út vár ránk. Matty tudta, hogy szereti megnevettetni az embereket. Ahogy ő fogalmazott magáról, ha nem hallotta mások nevetését, azt gondolta, meghal. Szó szerint függött tőle az élete. És istenkém olyan jól sikerült neki. Mindannyiunkat megnevettetett, méghozzá nagyon. Az elmúlt pár hétben az egymás között váltott üzeneteinket bogarásztam át. Nevettem és sírtam, majd újra nevettem. Örökké megtartom ezeket az üzeneteket. Találtam egy SMS-t, amit a semmiből küldött nekem. Ez mindent elmond (Nézd a második képet...) Matty, nagyon szeretlek, és tudom, hogy most már teljesen békében vagy, és nincs fájdalom. Minden nap beszélek veled… néha szinte hallom, hogy azt mondod: „Lehetnél őrültebb?”

– írta a színésznő. 

Jennifer megosztott egy üzenetet, amit Matthew küldött róla. A kép még a Jóbarátok elején készült, és mindketten nevetnek rajta. Matthew csak annyit írt hozzá, hogy igazán megnevettelek, ami feldobta a napomat. 

Jennifer Aniston mellett már Courtney Cox is megszólalt, illetve Matt LeBlanc is posztolt, mindketten szívszorító sorokkal köszöntek el a barátjuktól.