Az egész világot megrendítette Matthew Perry halálhíre, az elmúlt napokban a színésztársai, barátai egymás után szólaltak meg. A rajongók nagyon várták, hogy a Jóbarátok főszereplői is reagáljanak a hírekre, ezt most a közös nyilatkozatban tették meg.

Először szólaltak meg Matthew Perry haláláról 

Matthew Perry 10 éven keresztül játszotta Chandler Binget a Jóbarátokban. Ő és a többi főszereplő nagyon közel álltak egymáshoz, szoros baráti kapcsolat alakult ki közöttük, olyanok voltak, mint egy család. Éppen ezért a sztárokat lesújtotta Matthew halálhíre, ezt egy közös nyilatkozatban árulták el, amit a People magazinnak juttatták el. 

Mindannyiunkat annyira lesújtott Matthew elvesztése. Sokkal többek voltunk, mint szereplőtársak. Család vagyunk. Annyira sok mondanivalónk van, de most szánunk egy percet arra, hogy gyászoljunk, és feldolgozzuk ezt a mérhetetlen veszteséget. Idővel többet fogunk mondani, amikor már képesek leszünk rá. Most a gondolataink, a szeretetünk Matty családjával, barátaival vannak, és mindenkivel a világon, aki szerette őt

– áll Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer nyilatkozatában.

Az elmúlt napokban többen is megszólaltak, Maggie Wheeler szintén szívszorító módon búcsúzott a sztártól. Megszólaltak a Jóbarátok alkotói is, ők vasárnap adtak ki egy közös nyilatkozatot. 

Megdöbbentünk és mélyen, mélyen elszomorított minket szeretett barátunk, Matthew halála. Még mindig hihetetlennek tűnik. Csak annyit mondhatunk, hogy áldottaknak érezzük magunkat, hogy életünk része volt. Ragyogó tehetség volt.


Via