Az egész világ megdöbbent Matthew Perry halálhírén, hiszen a színész csak 54 éves volt. Többször beszélt a függőségeiről, és arról, hogy mennyire szeretne tiszta maradni, mivel félt attól, hogy a gyógyszerek és az alkohol miatt egy nap majd nem ébred fel.

Matthew Perry halálát még vizsgálják 

A hírek szerint a színészt az asszisztense találta meg a jacuzziban, ő értesítette a mentőket, mivel látta, hogy Matthew nem reagál. Először azt gondolta, szívroham, később a kiérkező mentősök megállapították, hogy fulladást okozhatta a halált. 

Hétfőn azonban módosították a halál okát, mivel a rendőrség és az orvosszakértők szerint nem biztos, hogy fulladás okozta. 

Azokban az esetekben, amikor a halál okát nem lehet meghatározni a boncoláskor, halasztott igazolást adnak ki a további vizsgálatok befejezéséig

– áll a Los Angeles-i rendőrség közleményében. Pontosabb információ csak a boncolás után derülhet ki. 

A szakértők szerint a színész halálát több dolog okozhatta, lehetséges, hogy a szívroham miatt lett rosszul, és az vezetett a fulladáshoz. Ám gyógyszereket is találtak, az egyik a krónikus obstruktív tüdőbetegség kezelésére szolgál, így az is előfordulhat, hogy ez vezetett a tragédiához. A házban talált gyógyszereket szintén megvizsgálják, mivel ezek is hozzájárulhattak a fulladáshoz. 


Via