A rajongókat és a színészvilágot is sokkolta, hogy a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry 54 évesen elhunyt. Egy alkalmazottja találta meg otthon, a saját jakuzzijában.

A színész önéletrajzi könyvében is bevallotta, hogy korábban komoly gyógyszer- és alkoholfüggőséggel küzdött, és többször járt elvonón is. Rajongói szerint depressziós volt alkalmanként, ennek fényében még ijesztőbb, hogy néhány nappal ezelőtt éppen halála helyszínéről posztolt az Instagramon.

Halála pontos okára egyelőre nem derült fény, bár egyre biztosabbnak tűnik, hogy fulladás okozta, ugyanakkor a mentőket szívleállás miatt riasztották.

A történtek azért is döbbentettek meg ennyire mindenkit, mert semmi nem utalt arra, hogy a színész veszélyben lenne.

Matthew Perry jókedvű volt

A színészt utoljára 6 nappal a halála előtt látták nyilvános helyen, egy híres Los Angeles-i hamburgerezőben.

Egy barátjával ebédelt, és kifejezetten lazának tűnt zöld pólójában, fekete nadrágjában és tornacipőjében. Kipihentnek látszott, és valószínűleg maga sem sejtette a 6 nappal későbbi tragédiát.

matthew-perry-cosmopolitan.hu
Forrás: Shutterstock

Alkalmazottja elmondása szerint tegnap még pickleball-ozott, majd elküldte őt és beült a jakuzzijába, de mire visszatért, a színész már nem reagált.

A Jóbarátokból ismert kolléganője, Maggie Wheeler megható sorokkal búcsúzott tőle, és egyre több rajongója szervez hivatalos megemlékezést szerte a világon.

via