Vasárnap hajnalban jelentették be, hogy Matthew Perry 54 évesen meghalt. A színész halálhíre megdöbbentette az embereket, a halál okát még nem hozták nyilvánosságra. 

54 évesen meghalt Matthew Perry 

A színész nevét még a ’90-es években ismerte meg a közönség, amikor berobbant a Jóbarátok. Matthew a szitkom összes epizódjában szerepelt, az alkotókat színészi tehetsége mellett, a humorával is elkápráztatta. Kevesen tudják, de rendszeresen adott tippeket az íróknak, sok szituációt, poént ő talált ki. 

Matthew Perry tavaly jelentette meg a könyvét, amiben őszintén vallott a függőségeiről. Éveken keresztül volt az alkohol és a gyógyszerek rabja, a Jóbarátok ideje alatt előfordult, hogy egy nap 50 fájdalomcsillapítót vett be. Saját bevallása szerint nem emlékszik teljesen erre az időszakra. A rajongók aggódtak érte, de Matthew elárulta, hogy az elvonó óta tiszta. 

A hírek szerint Matthew Perry szombaton pickleball-t játszott a Los Angelesben található otthonában, majd beszélt az asszisztensével, aki egyedül hagyta. Két órával később tért vissza, ő vette észre, hogy a színész nem reagál, és hívta a mentőket. A TMZ információ szerint fulladás, vagy szívleállás okozhatta a halálát, de ezt még nem erősítették meg. 


Via