Még nem sokat lehet tudni Matthew Perry halálának a körülményeiről, de az információk szerint fulladás okozta. Most újabb információk derültek ki, melyek elszomorították a rajongókat.

Matthew Perry otthonában gyógyszereket találtak 

A színész korábban többször beszélt arról, hogy a ’90-es években erősen függött a fájdalomcsillapítóktól és az alkoholtól. Rengeteg gyógyszert szedett, melyekre alkoholt is fogyasztott, éppen ezért nem emlékszik tisztán bizonyos dolgokra. 

Harcolt a függőségeivel, saját bevallása szerint az évek során nagyjából 10 millió dollárt költött arra, hogy tiszta maradjon. Többször volt elvonón, és mindent megtett azért, hogy tiszta legyen, mivel félt attól, hogy a függőség miatt hamarosan meghal. 

Az információk szerint a halálát fulladás okozta, a rendőrség a színész halála után átnézte az otthonát, és többféle gyógyszert is találtak. 

A hatóságok antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszert találtak a házban

– áll a rendőrségi jelentésben, amit a TMZ szerzett meg. Az utóbbi gyógyszer miatt sokan azt feltételezik, hogy a színész valamilyen tüdőbetegségben szenvedhetett. A krónikus obstruktív tüdőbetegséget okozhatja többek között a dohányzás, Matthew Perry pedig saját bevallása szerint egész életében dohányzott. 

A TMZ információ szerint nem tudták megállapítani, hogy mi okozta a fulladást. A rendőrség ezért kezdeményezte a boncolást, hogy megtudják, milyen gyógyszerek voltak a színész szervezetében. 

A beszámolók szerint Matthew pickle-ball meccset játszott órákon keresztül, ezután hazament, és megkérte az asszisztensét, hogy intézzen el neki pár dolgot. Mikor az asszisztense visszatért, látta, hogy a színész nem reagál, így értesítette a mentőket. 


Via